12 κουταλιές της σούπας CANDEREL Original σε σκόνη
Παρασκευή
Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί. Κοσκινίστε το αλεύρι και το κακάο σε ένα πιάτο.
Βάλτε τα αυγά και το CANDEREL σε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετήστε το πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, με ένα ηλεκτρικό μίξερ χειρός, χτυπήστε ελαφρά για 5-7 λεπτά μέχρι το μείγμα να γίνει παχύ και σχεδόν διπλάσιο σε όγκο. Κατεβάστε από τη φωτιά και χτυπήστε για ένα λεπτό ακόμη.
Ρίξτε το αλεύρι πάνω από την επιφάνεια του μίγματος και ανακατέψτε το απαλά με ένα μεταλλικό κουτάλι. Αδειάστε το το στο ταψί, ισιώστε το και ψήστε για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσει το πανεσπάνι.
Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στην επιφάνεια εργασίας, στη συνέχεια τοποθετήστε ένα νέο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος πάνω της. Γυρίστε το παντεσπάνι πάνω στο αντικολλητικό χαρτί και καλύψτε το με μια υγρή πετσέτα. Αφήστε να κρυώσει για 1 ώρα.
Αποκαλύψτε το παντεσπάνι, αφαιρώντας το πρώτο ανικολλητικό χαρτί και στη συνέχεια, κόψτε τις άκρες με ένα κοφτερό μαχαίρι. Βάλτε το τυρί cottage, την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια, τη σκόνη κακάο και το CANDEREL Original σε ένα μπολ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν, απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα πάνω από το ρολό. Χρησιμοποιώντας το χαρτί στο οποίο στέκεται το παντεσπάνι, σηκώστε το μακρύ άκρο και τυλίξτε. Μεταφέρετε σε μια επίπεδη σανίδα ή σε δίσκο και βάλτε το στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά. Πριν σερβιριστεί ρίξτε από πάνω σκόνη κακάο και CANDEREL Original.